Dierenkliniek Dongemond
Haven 12
4941 DG Raamsdonksveer

Tel.: (0162) 51 52 29
Fax: (0162) 51 83 60
E-mail: info@dierenkliniekdongemond.nl

Volg ons:
Praktijk informatie

 

Dierenkliniek Dongemond is uw dierenarts voor goede zorg, service en persoonlijke aandacht. Wij zijn een eerstelijns praktijk en we behandelen uitsluitend gezelschapsdieren zoals, honden, katten, konijnen en knaagdieren.

Onze dierenartsen Tonie Staal, Gonnie Meijer en Hillet van Doremalen worden bijgestaan door zes ervaren paraveterinairen Angela, Sanne, Afke, Fenne, Sergul en Simone. Omdat onze kliniek een Aeqour erkend leerbedrijf is, zult u ook regelmatig stagiaires zien.

Onze kliniek is uitstekend uitgerust met een ruime wachtkamer, twee spreekkamers, een operatiekamer, een voorbereidingsruimte en opname mogelijkheden.
Tevens beschikken wij over:

* Röntgen
* Echo
* Laboratorium mogelijkheden voor bloed-, urine- en microscopisch onderzoek
(deels in huis, deels extern)
* Gasnarcose met bewakingsapparatuur.
* Gebitsreinigingsapparatuur + mogelijkheid tot polijsten.

Om voldoende tijd voor u en uw huisdier te hebben en de wachttijden zo kort mogelijk te houden werken wij volledig op afspraak. U heeft de mogelijkheid tot het maken van een afspraak van maandag tot en met vrijdag van 9.00u tot 19.00u.


Onze balie is van maandag tot en met vrijdag van 8.30u tot 19.00u geopend. U kunt hier terecht voor uw vlooienmiddelen, ontworming, dieetvoeding en natuurlijk met al uw vragen. Onze assistentes helpen u graag.

 

Wij hanteren de Algemene Voorwaarden van de KNMvD. Deze Algemene Voorwaarden liggen altijd ter inzage in de wachtkamer van onze kliniek.