top of page
Bea.JPG

Bea

Assistente 

Ontwerp zonder titel (6).png

Ik ben in 1988 afgestudeerd aan de L.A.S in Gorinchem waar ik de richting Dierhouderij heb gevolgd. Ook heb ik een opleiding tot telefonist en notulist gevolgd bij Schroevers (1992 en 1993). Tevens heb ik verschillende cursussen gevolgd die gericht zijn op het houden en fokken van honden. Ik heb deze gevolgd bij “Kynokien Wout Arxhoek” (2018), Marjoleine Roosendaal (2019 en 2020) en Kenniscentrum Argos (2021)

Ontwerp zonder titel (8).png

Werkzaam in de praktijk sinds 21 april 2020

Het houden en fokken van honden

Over mij

Ik ben Bea van Culenborg en ik woon samen met mijn echtgenoot Hendrik-Jan en onze dochter in Klein Zundert. We zijn de trotse eigenaren van negen Cane Corso’s waarvan er zes bij ons in huis wonen en drie in een gastgezin. We hebben ook nog een grote E pony “David” en een mini paard “Tobico”. Onze hobby is duidelijk; wij houden van de dieren. We zijn officieel fokker van het ras Cane Corso en doen heel veel moeite om het ras in goede gezondheid te houden en volgens de rasstandaard te fokken.

  

Verder werk ik met veel plezier bij Dierenkliniek Dongemond. Ik vind het werken daar heel interessant en leer er graag bij over van alles en nog wat.

bottom of page