top of page
micha 1.jpg

Micha van der Sar

Dierenarts 

Ontwerp zonder titel (6).png

Op 1 juli 2021 het diploma behaald van Master in de Diergeneeskunde – afstudeerrichting gezelschapsdieren aan de Universiteit Gent

Ontwerp zonder titel (8).png

Werkzaam in de praktijk sinds augustus 2021

Door de jaren heen ben ik erachter gekomen dat ik speciale interesse heb in zowel cardiologie als interne geneeskunde. Ik zou me hier graag in de toekomst ooit verder in willen ontwikkelen. Verder zou ik me ook graag nog verder willen ontwikkelen in chirurgie en spoedpatiënten.

Over mij

Nadat ik opgegroeid ben in de buurt van Rotterdam, ben ik verhuisd naar ’s-Hertogenbosch waar ik mijn diploma heb behaald aan het Stedelijk Gymnasium. Vervolgens ben ik naar Antwerpen gegaan voor de Bachelor diergeneeskunde. Na deze te hebben afgerond, heb ik de Master opleiding afgerond in Gent. Tijdens mijn masteropleiding heb ik meermaals stage gelopen bij Dierenkliniek Dongemond.
 

Thuis ben ik opgegroeid met meerdere dieren om mij heen. Zo heb ik katten, hamsters, konijnen, vogels en honden gehad. Thuis bij mijn ouders heb ik voornamelijk kleine hondenrassen, zoals Chihuahua’s, Yorkshire Terriërs en Boomers gehad. In onze roedel hebben we natuurlijk ook meerdere kwaaltjes gezien. Zo hebben we puppies, gebroken pootjes, hartproblemen en nog veel meer gezien bij onze eigen dieren, waardoor ik hoop ook anderen hiermee te kunnen helpen. Met mijn vriendin heb ik nu samen 2 katten. 

bottom of page